Ντεσπότοφ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει»

Ντεσπότοφ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει»

Την πεποίθηση πως τόσο αυτός και όσο και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς με τον «τελικό» πρωτιάς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξέφρασε ο Κίριλ Ντεσπότοφ.

Την πεποίθηση πως τόσο αυτός και όσο και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς με τον «τελικό» πρωτιάς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανφκούρτης εξέφρασε ο Κίριλ Ντεσπότοφ.

Διαβάστε επίσης: H απόλυτη «φάση» του Πετρούσεφ στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ο Σάσα του λιμανιού…

«Αύριο είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Να παραμείνουμε ταπεινοί αλλά με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μας περιμένει…», είπε αρχικά ο 27χρονος άσος των Θεσσαλονικέων.

Για την καυτή παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί έχουν πάντα πάθος σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Μας κάνουν χαρούμενους, είναι πάντα δίπλα μας»

Για τις επιδόσεις του στα ματς της Ευρώπης: «Δεν κοιτάω τη στατιστική, κοιτάω τι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο. Μπορεί να συμφωνώ με τον προπονητή της Άιντραχτ για το δυνατό σημείο μας αλλά έχουμε κι άλλα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ