Αναστέλλεται η αποχή των διαιτητών

Αναστέλλεται η αποχή των διαιτητών

Όπως όλα δείχνουν οι διαιτητές αναστέλλουν την απόφασή τους για αποχή και θα διεξαχθεί κανονικά η 14η αγωνιστική της Super League.

Στον… πάγο μπαίνει όπως όλα δείχνουν η απόφαση των διαιτητών για αποχή από τα παιχνίδια της Super League και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί κανονικά η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (18/12), οι διαιτητές κλήθηκαν να ψηφίσουν για το αν θα επιστρέψουν στη δράση από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφισε υπέρ της αναστολής της αποχής και την επιστροφή στους αγώνες της Super League ως μια κίνηση καλής θέλησης, ενόψει της συνάντησης που θα έχουν με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι διαιτητές θα ανακοινώσουν την αναστολή της αποχής και θα τεθούν στη διάθεση της ΚΕΔ για να οριστούν στις αναμετρήσεις που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες, για την 14η αγωνιστική της Super League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ