Ελσίνκι: «Φοβερή δουλειά ο Λουτσέσκου – Έχουμε δει βίντεο της Τούμπας»

Ελσίνκι: «Φοβερή δουλειά ο Λουτσέσκου – Έχουμε δει βίντεο της Τούμπας»

Ο προπονητής της Ελσίνκι Κορκεακούνας, αλλά και ο Λίνγκμαν, αποθέωσαν τη δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκαν και στη δυναμική της Τούμπας.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα της Ελσίνκι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/12, 19:45), ο προπονητής της ομάδας Κορκεακούνας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του να προπονεί μία ομάδα από τη Σκανδιναβία αυτή την περίοδο, οπού το πρωτάθλημά τους έχει ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Κορκεακούνας στη συνέντευξη τύπου:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε άλλο παιχνίδι. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Πάντα έχουμε το δικό μας πλάνο. Δεν έχουμε πιθανότητα πρόκρισης κι ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ο κ. Λουτσέσκου έχει κάνει φοβερή δουλειά. Στο παιχνίδι στο γήπεδό μας είδαμε ότι οι παίκτες μας αντεπεξήλθαν.

Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, γιατί εμείς παίζουμε σε άλλο γήπεδο.

Είναι διαφορετικό να προπονείς μια ομάδα στην Σκανδιναβία. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να διατηρείς πάντα το κίνητρο. Είναι δύσκολο να διατηρείς το μαχητικό πνεύμα όταν δεν υπάρχουν αγώνες. Είναι μια περίοδος βέβαια όπου μπορούμε να εξελίξουμε τους παίκτες μας, ειδικά τους πιο νεαρούς. Είμαστε συνηθισμένοι».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λούκας Λίνγκμαν λέγοντας: 

«Η προετοιμασία μας δεν ήταν διαφορετική σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε δει βίντεο και είναι ωραίο να παίζεις σε μια ατμόσφαιρα όπως αυτή της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είχαν καλά αποτελέσματα και έδωσαν τα πάντα για να προκριθούν».

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Ελσίνκι στην Τούμπα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ