Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι (vid)

Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι (vid)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι (19:45) για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League (19:45), με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά και την πρωτιά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον σημερινό αγώνα με τον Ρουμάνο τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τον Μιχαϊλίδη και τον Εκόνγκ να είναι οι δύο στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Κεντζιόρα, ενώ στο αριστερό ο Ράφα Σοάρες. Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο στον άξονα με τους Τάισον και Ντεσπότοφ στα δύο άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Περιμένοντας 14 χρόνια μια πρόκριση – Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά από το 2009 (vids)

Ο Κωνσταντέλιας θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Μούργκ, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Σβαμπ, Σαμάτα, Αντόνιο, Τζίμας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ