Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Οι επτά υποψήφιοι από τους οποίους θα μάθει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του στους «16» του Conference League.

Κληρώνει αύριο (14:00) για τη φάση των «16» του Conference League. Και ο Ολυμπιακός αν μη τι άλλο είχε το προνόμιο πως γνώριζε προκαταβολικά τους υποψήφιους αντιπάλους του.

Όλες τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, πλην φυσικά του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τις: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα και Φενερμπαχτσέ.

Διαβάστε επίσης: Κάποιοι έμειναν με την… όρεξη

Εννοείται πως θα ήταν πραγματικά καλό νέο η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην βρει απέναντι του την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι που μάλλον είναι και το πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Κατά τα άλλα; Η Λιλ είναι 4η στη Γαλλία και μάλλον η δεύτερη ισχυρότερη αυτού του γκρουπ ομάδων. Η Φιορεντίνα είναι 7η στην Ιταλία παλεύοντας για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο Η Μπριζ 3η αλλά 19 βαθμούς μακριά από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Βέλγιο και η Πλζεν είναι στο -14 από την Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία. H Φενέρ δίνει μάχη με τη Γαλατά για τον τίτλο στην Τουρκία (είναι στο -2 από την κορυφή), όπως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μακάμπι Χάιφα (έχουν από 49 βαθμούς).

Με την ευκαιρία: Οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν την έδρα της Μπάτσκα Τοπόλα άρα εάν και εφόσον οι Ερυθρόλευκοι θα βρεθούν ξανά στην Βοϊβοντίνα σε εκείνο το πολύ όμορφο μικρό γήπεδο στα σύνορα της Σερβίας με την Ουγγαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ