Χωρίς οπαδούς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα

Χωρίς οπαδούς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της στο δεύτερο ματς για την φάση των «16» του Εuropa Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ στην σημερινή κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA στην Νιόν της Ελβετίας, έμαθε πως η αντίπαλός του στην φάση των «16» του Europa Conference League θα είναι η πρωταθλήτρια Κροατίας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης: Με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ στους «16» του Cοnference League

Οι Κροάτες, οι οποίοι είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα στις 14 Μαρτίου. Τουλάχιστον αυτό λένε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς η Ντιναμό έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μετακινήσεων των οπαδών της για όλη τη σεζόν, μετά τα επεισόδια που συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Για την ενδεχόμενη παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς, στο Μάξιμιρ,  θα πρέπει να αποφασίσει η κροατική αστυνομία. Ωστόσο, με όσα έχουν γίνει το περασμένο καλοκαίρι στην Αθήνα, μοιάζει μάλλον απίθανο να δοθεί άδεια για μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ