Ολυμπιακός: «Όποιος βρεθεί με εισιτήριο άλλου θα του απαγορευθεί η είσοδος και θα πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ» (pics)

Ολυμπιακός: «Όποιος βρεθεί με εισιτήριο άλλου θα του απαγορευθεί η είσοδος και θα πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ» (pics)

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον κόσμο της ομάδας για το αποψινό (7/3. 19:45) ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό (7/3, 19:45) μεγάλο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο τους στην προσπάθειά τους να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Οι Πειραιώτες υπενθυμίζουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, όπως και οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και κ.ο.κ.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι όποιος οπαδός προσπαθήσει να εισέλθει στο γήπεδο με εισιτήριο άλλου προσώπου, αφενός θα του απαγορευτεί η είσοδος, αφετέρου θα του επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ.

Το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον: Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: Ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

Όσοι βρεθούν από την αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ