Εκεί θα βλέπουμε από του χρόνου Champions, Europa και Conference League – Ποιο «ελεύθερο» κανάλι θα δείχνει αγώνες Τετάρτη και Πέμπτη

Εκεί θα βλέπουμε από του χρόνου Champions, Europa και Conference League – Ποιο «ελεύθερο» κανάλι θα δείχνει αγώνες Τετάρτη και Πέμπτη

Η συμφωνία έκλεισε για την τηλεοπτική στέγη των Champions, Europa και Conference League της τριετίας 2024-2027

Φαίνεται πως επετεύχθη οριστικό deal όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τριών διοργανώσεων της UEFA, Champions League, Europa League και Conference League της τριετίας 2024-2027.

Οι Έλληνες τηλεθεατές λοιπόν θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αυτές τις τρεις διοργανώσεις μέσω της Cosmote TV, έως το 2027, καθώς το συνδρομητικό κανάλι βγήκε νικητής στην κούρσα απόκτησης των κορυφαίων τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και τις επόμενες μέρες – μπορεί και ώρες – αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το deal.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δύσκολη εξίσωση στα γκαρντ και ο «X-Factor» (vids)

Από εκεί και πέρα, το Mega θα διατηρήσει τη μία παράλληλη μετάδοση όσον αφορά το Champions League και θα δείχνει ματς κάθε Τετάρτη. Την ίδια ώρα στο ευρωπαϊκό… παιχνίδι μπαίνει και ο ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια. Και αυτό θα αφορά τα βράδια της Πέμπτης, όπου θα δείχνει σε παράλληλη μετάδοση ένα παιχνίδι Europa ή Conference League, είτε μέσω του ελεύθερου καναλιού, είτε μέσω του συνδρομητικού ΑΝΤ1+.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ