«Ο πιο ταπεινωτικός αποκλεισμός ομάδας από το Ισραήλ»

«Ο πιο ταπεινωτικός αποκλεισμός ομάδας από το Ισραήλ»

Στο Ισραήλ, δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν τον αποκλεισμό της Μακάμπι τελ Αβίβ από τον Ολυμπιακό, ως τον πιο ταπεινωτικό για ομάδα της χώρας.

Γράφοντας ιστορία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 και προκρίθηκε στους «8» του Europa Conference League, με την ιστορική αυτή βραδιά να κάνει… ντόρο μέχρι την Ισπανία με δημοσιεύματα να αποθεώνουν τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του.

Αντίθετα, στο Ισραήλ, δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν τον αποκλεισμό της Μακάμπι ως τον πιο ταπεινωτικό για ομάδα της χώρας.

Διαβάστε επίσης: «Κάηκε» το Βενιζέλος για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού

Τι λένε στο Ισραήλ

«Στο τέλος του ταπεινωτικού αγώνα της Μακάμπι Τελ με τον Ολυμπιακό, σκέφτηκα τον ιδιοκτήτη Μιτς Γκόλντχαρ, που ήρθε από τον Καναδά με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, για να δει την ομάδα του να γράφει ιστορία και να προκρίνεται στα προημιτελικά της Ευρώπης.

Ο Γκόλνταρ δεν παρακολούθησε πολλούς αγώνες της ομάδας του γενικά, ούτε στο Ισραήλ ούτε στο εξωτερικό, πολύ σπάνια έρχεται στο παιχνίδι και μέχρι να φτάσει στη Σερβία όταν ήταν σίγουρος ότι ήρθε να διασκεδάσει, είδε τον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό μιας ισραηλινής ομάδας στην Ευρώπη και αυτή είναι η ομάδα του, η οποία δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η στιγμή είναι ο πιο ντροπιαστικός αποκλεισμός μιας ισραηλινής ομάδας από ευρωπαϊκή διοργάνωση», γράφει ο Μόσε Πρίμο στο «sport5.co.il».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ