Φίλιπ Ζινκερνάγκελ: Ο πρώην που απειλεί να βάλει τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ: Ο πρώην που απειλεί να βάλει τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ στον δρόμο προς τα ημιτελικά του Europa Conference League με τον Δικέφαλο του Βορρά να βρίσκει έτσι στον δρόμο του και έναν παλιό μας γνώριμο.

Μπήκε στη ζωή μας τον Ιούνιο του 2022, όταν και εντάχθηκε στον δυναμικό του Ολυμπιακού. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το μεγάλο λιμάνι ακολούθησε ο δανεισμός του στη Σταντάρ Λιέγης και στη συνέχεια η Κλαμπ Μπριζ στην οποία δείχνει πως έχει βρει την Ιθάκη του.

Ο λόγος για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος μετά από σχεδόν δύο χρόνια θα επιστρέψει ξανά σε ελληνικό έδαφος με σκοπό να βάλει τέλος στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ.

Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους τους Βέλγους με τον Δικέφαλο του Βορρά και οι οποίες ελπίδες της Μπριζ για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League περνούν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα πόδια του 29χρονου Δανού άσου.

Διαβάστε επίσης: Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να πούμε πως ο Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ τείνει τη φετινή σεζόν να εξελιχθεί σε ηγέτη της Κλαμπ Μπριζ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Άλλωστε ο Δανός εξτρέμ είναι αυτός που έχει αναλάβει σε μεγάλο βαθμό τόσο το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας όσο και αυτό της εκτέλεσης με τη «γλώσσα» των αριθμών να λέει την αλήθεια.

Έξι γκολ εννέα ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του Ζινκερνάγκελ, ο οποίος δείχνει πως με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό κλείνοντας παράλληλα και το μάτι στην… Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Άλλωστε το γεγονός πως η Μπριζ μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στους εννέα βαθμούς και μπαίνει πλέον στα playoff για να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες της για τον τίτλο το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο και στα δύο γκολ που πέτυχε στο πρόσφατο κρίσιμο… εξάποντο κόντρα στην Έουπεν.

Τώρα όσον αφορά το Europa Conference League εκεί έχει πάρει το ρόλο του… σερβιτόρου έχοντας μοιράσει δύο ασίστ κόντρα σε Λουγκάνο και Μπόντο/Γκλιμτ. Δίχτυα ακόμη δεν έχει βρει στη διοργάνωση, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα το κυνηγήσει στα δύο κρίσιμα ραντεβού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον οποίο θα αποτελέσει και την Νο1 απειλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ