Φενέρμπαχτσε: Σημαντική εξέλιξη με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League

Φενέρμπαχτσε: Σημαντική εξέλιξη με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League

Οριστική απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι η Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ Τουρκίας λίγες μέρες πριν τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League

Η Φενέρμπαχτσε είχε καταθέσει πριν μερικές μέρες αίτημα ούτως ώστε να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 7 Απριλίου, τέσσερις μέρες πριν την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/4, 19:45).

Τελικά, το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε και η Φενέρ θα αγωνιστεί κανονικά στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ, καθώς δεν μπόρεσε να πείσει την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ώστε εκείνη να διαφοροποιήσει τον προγραμματισμό.

Διαβάστε επίσης: Το 3-5-2 του Μεντιλίμπαρ, τα 3 γκολ του Ναβάρο, ο Μουζακίτης, ποιοι έπαιξαν και ποιοι όχι στο φιλικό στο Ρέντη

Το πιεσμένο καλεντάρι είναι ο λόγος που η ομοσπονδία δεν δέχθηκε το αίτημα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, καθώς δεν υπάρχει άλλη ελεύθερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ.

Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε είχε προτείνει να γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, δηλαδή μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ