ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Τάισον – Το πρόγραμμα για το παιχνίδι με την Μπριζ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Τάισον – Το πρόγραμμα για το παιχνίδι με την Μπριζ

Ο Τάισον είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ, με τον ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί το πρόγραμμα του ταξιδιού της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Όπως ενημέρωσε ο «δικέφαλος του βορρά» ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά, ατομικό έκανε ο Νάσμπεργκ και θεραπεία ο Τρόοστ-Εκόνγκ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έφυγε με έναν κομβικό βαθμό από την OPAP Arena και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στις αναμετρήσεις κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Πρώτη αποστολή η μάχη στο Βέλγιο.

O Δικέφαλος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Μπριζ για τη μεγάλη μάχη με την Κλαμπ Μπριζ. Την Τρίτη (09.04) το αγωνιστικό τμήμα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά , ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (09.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το μεσημέρι θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο. Στις 20:30 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Jan Breydel Stadium, η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ράχμαν Μπάμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ