Ο Ντανιέλ Ποντένσε και οι πέντε στο… όριο

Ο Ντανιέλ Ποντένσε και οι πέντε στο… όριο

Ο Ντανιέλ Ποντένσε θα χάσει την πρώτη αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (11/8, 19:45) για τους «8» του Conference League, ωστόσο υπάρχουν ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές που κινδυνεύουν να χάσουν την ρεβάνς της Τουρκίας.

Δεν είναι παράξενο. Όσο πιο βαθιά προχωράς σε μια διοργάνωση, τόσο και γίνεται πιθανό να ανταμώσεις με πολλά και… διάφορα. Στην προκειμένη περίπτωση; Ο Ολυμπιακός και ο «κίτρινος» συναγερμός ενόψει της Φενερμπαχτσέ.

Είναι τιμωρημένος ο Ντανιέλ Ποντένσε σε μια απουσία που προφανώς έχει τη σημασία της στην… οικονομία του αγώνα και αυτομάτως επηρεάζει το πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ: Οι σίγουροι για Φενέρ και ο φορμαρισμένος Γιόβετιτς

Είναι όμως και μια πεντάδα ακόμη στο όριο. Πέντε που δεν πρέπει να δουν κίτρινη κάρτα, αν θέλουν να είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ρεβάνς της Πόλης (18/4).

Πρόκειται για τους δύο βασικούς στόπερ της ομάδας, τον Νταβίντ Κάρμο και τον Παναγιώτη Ρέτσο, όπου εδώ θα δημιουργηθεί ποσοτικό θέμα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο έτερος κεντρικός αμυντικός που είναι δηλωμένος στο ευρωπαϊκό ρόστερ είναι ο Ντόη.

Ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης που είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες του φετινού Ολυμπιακού και δύο παίκτες του rotation του Μεντιλίμπαρ όπως ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο τραυματίας το τελευταίο διάστημα, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ