Παναθηναϊκός: «Θεωρούμε επιβεβλημένο να παίξουμε με ξένους διαιτητές τα ματς μεταξύ των πέντε»

Παναθηναϊκός: «Θεωρούμε επιβεβλημένο να παίξουμε με ξένους διαιτητές τα ματς μεταξύ των πέντε»

Η θέση του Παναθηναϊκού για τους ορισμούς διαιτητών στα πλέι οφ...

Με επίσημη θέση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για το θέμα των διαιτητών και τονίζει πως πρέπει να εφαρμοστούν όσα συμφωνήθηκαν πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Να οριστούν δηλαδή ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια μεταξύ των πέντε πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος και να μην περάσει αυτό που θέλουν Άρης και ΑΕΚ για Έλληνες στα δύο μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Οι 5 πρώτες μεγάλες φήμες για τις μεταγραφές (vids)

Η θέση του ΠΑΟ:

«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο – και ειδικότερα – αυτών των playoffs με την παρουσία ξένων διαιτητών. Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μία ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας, ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των playoffs, άρα και του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ