Μεντιλίμπαρ για Φενέρμπαχτσε: «Τώρα αυτοί θα πρέπει να παίξουν για να μας νικήσουν» (Vid)

Μεντιλίμπαρ για Φενέρμπαχτσε: «Τώρα αυτοί θα πρέπει να παίξουν για να μας νικήσουν» (Vid)

Το σχόλιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε αλλά και για τη ρεβάνς που έρχεται.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έστω και αν το 3-0 έγινε 3-2.

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε και στη ρεβάνς τονίζοντας πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ της ενώ επισήμανε πως «Τώρα αυτοί θα πρέπει να παίξουν για να μας νικήσουν».

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία ο Κάνααν με τα τέσσερα τρίποντα του πρώτου μέρους

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πριν τον αγώνα θα συμβιβαζόμασταν με τη νίκη. Τώρα αυτοί θα πρέπει να παίξουν για να μας νικήσουν. Θα πρέπει να βγουν μπροστά και εμείς δεν νομίζω όπως θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσομε να πιέσουμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε να τους βλάψουμε και να αμυνθούμε σωστά.

Με αυτή την έννοια δεν νομίζω πως θα αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι. Τώρα που το σκορ είναι 3-2 θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ενώ αν το αποτέλεσμα ήταν 3-0, ίσως να θεωρούσαμε ότι έχει τελειώσει και αυτό μπορεί να σε μπερδέψει μέχρι στιγμής έχουμε παίξει καλύτερα στους εκτός έδρας αγώνες. Αν παίξουμε καλύτερα θα περάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ