Ο Τζολάκης, ο Γιόβετιτς, ο Ιμπόρα, ο Κίνι…

Ο Τζολάκης, ο Γιόβετιτς, ο Ιμπόρα, ο Κίνι…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ολόκληρο το ταξίδι έχει κρυμμένο έναν άσο στο μανίκι του...

Και το όνομα αυτού Κίνι λοιπόν: Ο 11ατος στις αποψινές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον ιστορικό ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Όλες και όλες δύο συμμετοχές ως εδώ στο Conference League ο 34χρονος μπακ. Δύο και αυτές σαν αλλαγή σε μια σούμα σκάρτου εικοσάλεπτου.

Πως ήρθε στο προσκήνιο και έβαλε υποψηφιότητα να γίνει ο x factor σε αυτή την μεγάλη νύχτα; Μα από όσα φέρνει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ο τραυματισμός του Φρανσίσκο Ορτέγκα μια εβδομάδα πριν στο Βίλα Παρκ. Το γεγονός ότι ο Ομάρ Ρίτσαρντς πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα δίχως να μπορέσει να πλησιάσει σε κατάσταση 100%: Στο προαπαιτούμενο δηλαδή για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό είναι το κλειδί.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Έβανς και Ολυμπιακό – Εξελίξεις και με Κάνααν

Κάποιος που να μπορεί, που να νιώθει πως είναι έτοιμος. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει η νύχτα. Για την ιστορία; Στο ματς με τη Φερεντσβάρος στο «Καραίσκάκης» ο Μεντιλίμπαρ είχε εμφανίσει από το πουθενά στην 11άδα τον Ζοάο Καρβάλιο. Με τη Μακάμπι εκτός έδρας εμφανίστηκε στην 11άδα ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Με την Φενέρ στο Φάληρο ήταν η σειρά του Γιόβετιτς.

Με την Άστον Βίλα μια εβδομάδα πριν στο Μπέρμιγχαμ ήταν ο Βιθέντε Ιμπόρα συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στην Πόλη. Έχει κερδίσει μισή… εντεκάδα σε αυτό το ταξίδι ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Κίνι είναι η επόμενη ζαριά του. Και ίσως η πιο καθοριστική. Εκείνη που εάν και εφόσον θα παίξει ρόλο καθοριστικό για την πρόκριση στον τελικό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ