Εύκολη πρόκριση για τη Σαχτάρ, 4-1 τη Βασιλεία (vid)

Εύκολη πρόκριση για τη Σαχτάρ, 4-1 τη Βασιλεία (vid)

Η ουκρανική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πέρασε εύκολα στα ημιτελικά του Europa League.

Αν η έκβαση του προημιτελικού έμοιαζε αβέβαιη πριν την έναρξη του, η Σαχτάρ Ντόνετσκ το διέψευσε από νωρίς… Πήρε από τα πρώτα λεπτά τα ηνία, επικράτησε 4-1 της Βασιλείας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League. Όπου εκεί την περιμένει την περιμένει η Ίντερ…

Η Σαχτάρ φρόντισε να δείξει από το δεύτερο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό… Μόλις στο 2’ ο Μοράες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 22’ ο Τάισον βρέθηκε στο ημικύκλιο, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της Βασιλείας.

Η ουκρανική υπεροχή συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 76 ο Τάισον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο 88’ ο Ντοντό με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 4-0.

Η Βασιλεία απλώς μείωσε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Φαν Βολφσβίνγκελ.

Η Σαχτάρ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης, στις 17 Αυγούστου.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Μπόνταρ, Ματβιγένκο, Μάρκος Αντόνιο (85’ Μαϊκόν), Στεπανένκο, Μάρλος (71’ Σόλομον), Άλαν Πάτρικ (78’ Κοβαλένκο), Τάισον (85’ Τετέ), Μοράες (85’ Φερνάντο)

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Νίκολιτς, Πετρέτα, Φαν ντερ Βερ (73’ Ραμίρες), Αλντερέτε, Βιντμέρ, Κάμπο, Φράι, Τζάκα (60’ Μαρσάν), Πουλουλού, Καμπράλ (73’ Αντέμι), Στόκερ (73’ Φαν Βολφσβίνκελ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ