Ίντερ ή Σαχτάρ ο αντίπαλος της Σεβίλλης; (vids)

Ίντερ ή Σαχτάρ ο αντίπαλος της Σεβίλλης; (vids)

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό θα διεκδικήσουν απόψε (17/8) στις 22:00 Ίντερ και Σαχτάρ Ντόνετσκ, οι οποίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ντίσελντορφ.

Ένας αγώνας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα διεξάγεται σήμερα (17/8, 22:00) στη Γερμανία. Μία «άγρια» αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με φόντο τον τελικό του UEFA Europa League.

Ο μεγάλος νικητής του αποψινού ημιτελικού θα συναντήσει στον τελικό τη Σεβίλλη, την πολυνίκης του θεσμού που επικράτησε χθες (16/8) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για τέταρτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Η Ίντερ, αδικείται από το 2-1 με το οποίο επικράτησε στον προημιτελικό της Λεβερκούζεν, καθώς έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο (Μπαρέλα, Λουκάκου), ενώ στο 24ο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα για 9η σερί αναμέτρηση στο Europa League, επίδοση που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Νερατζούρι» έχουν σκοράρει στα 48 από τα 52 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με τις αμυντικές τους επιδόσεις να είναι εξίσου καλές.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ίντερ στη διοργάνωση, θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου με τον Αντόνιο Κόντε, όπου θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.

Από την άλλη, για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ τα έχουμε ξαναπεί. Άκρως εντυπωσιακή στον προημιτελικό, «σκόρπισε» με 4-1 τη Βασιλεία και βρίσκεται για 3η φορά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι παίκτες της βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με πολλές δυνάμεις και ικανότητες στο χορτάρι.

Η ομάδα της Ουκρανίας βρίσκεται μπροστά από τον δεύτερο τελικό στην ιστορία της μετά το 2009 και την κατάκτηση του τίτλου. Οι Βραζιλιάνοι της επίθεσης… πετούν φωτιές, με τον Μοράες να έχει συμμετοχή σε 14 γκολ από τα 17 γκολ της Σαχτάρ στο θεσμό.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Χοτσολάβα, Ματβιένκο, Άλαν Πάτρικ, Στεπανένκο, Μάρλος, Μάρκος Αντόνιο, Τάισον, Μοράες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ