Λοπετέγκι : «Δεν τα παρατάμε ποτέ και το αποδείξαμε μία ακόμα φορά»

Λοπετέγκι : «Δεν τα παρατάμε ποτέ και το αποδείξαμε μία ακόμα φορά»

Τρελαμένος με τη νίκη της Σεβίλλης στον τελικό του Europa League ήταν ο Ζουλέν Λοπετέγκι που τόνισε πως η ομάδα του δεν τα παρατά ποτέ.

Tο πρώτο του μεγάλο τρόπαιο πανηγύρισε ο Ζουλέν Λοπετέγκι, οδηγώντας την Σεβίλλη σε νίκη (3-2) επί της Ίντερ στον χθεσινό τελικό της Κολωνίας και στην κατάκτηση του Europa League.

«Πρέπει να ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις δύσκολες στιγμές και να τις ξεπεράσεις. Αυτό είναι ένα αίσθημα τεράστιας ευτυχίας», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Είμαι τόσο ευγνώμων στους παίκτες μας για το πόσο σκληρά δούλεψαν. Ο ύμνος μας λέει ότι ποτέ δεν τα παρατάμε και απόψε το αποδείξαμε ξανά. Είμαι χαρούμενος για όλους όσοι είναι εδώ και επίσης για τους οπαδούς που δεν είναι εδώ μαζί μας. Η νίκη απέναντι σε ομάδες όπως αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει, με μεγάλες δυσκολίες, με κάνει πολύ υπερήφανο.

Το γκολ του Ντιέγκο Κάρλος, ας πούμε ότι ήταν περισσότερο του Λουκάκου. Μας αρέσει να ρισκάρουμε. Δείξαμε τη νοοτροπία μας και την επιθυμία να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά, να έχουμε υπομονή, να ακολουθήσουμε το σχέδιο του παιχνιδιού. Ας πούμε ότι ήταν ένας υπέροχος αγώνας, έστω και αν δεν υπήρχαν φίλαθλοι. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Κάρλος πήρε το βραβείο με το όμορφο γκολ, αλλά αυτή η νίκη είναι το βραβείο όλων εκείνων που ήταν εδώ, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το καταφέρουμε», πρόσθεσε.

«Ήμουν αρκετά τυχερός που βρήκα αυτό την ομάδα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι ενθουσιασμένος, με μια ομάδα παικτών που έχουν εργαστεί για να γίνουν μια πραγματική ομάδα. Η νίκη πιστώνεται περισσότερο σε αυτούς παρά σε εμένα », συμπλήρωσε ενώ για την αποχώρηση του Μπανέγκα τόνισε:

«Θα είναι δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη του Μπανέγκα. Δούλεψε πολύ, έχει μια ξεχωριστή νοοτροπία. Ήξερε ότι θα φύγει, αλλά έκανε τα πάντα, με κάθε σταγόνα ενέργειας. Στο Europa League όπως το πρωτάθλημα. Ήταν ένα σημαντικό μέρος της ομάδας, η αίσθηση ενός υπέροχου παίκτη. Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ