ΑΕΚ : Πρόβλημα με Λιβάγια – Η αποστολή για Λέστερ (Pic)

ΑΕΚ : Πρόβλημα με Λιβάγια – Η αποστολή για Λέστερ (Pic)

Εκτός αποστολής για το ματς με τη Λέστερ έμεινε ο Μάρκο Λιβάγια που υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και έκανε θεραπεία.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Λέστερ από το οποίο πλην του τιμωρημένου Ινσούα έμεινε εκτός και ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης ακολούθησε θεραπεία την Τρίτη καθώς έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική. Παράλληλα με ατομικό συνέχισαν επίσης οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης και Λόπες.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

O Μάρκο Λιβάια δεν συμμετείχε σε αυτήν λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική, την οποία υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για την Αγγλία, εν όψει του αγώνα με τη Λέστερ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ