Ολυμπιακός : Ο κλήρος πέφτει στον Βαλμπουενά

Ολυμπιακός : Ο κλήρος πέφτει στον Βαλμπουενά

Ο Βαλμπουενά τον πρώτο λόγο για την 11άδα.

Μια ανοιχτή υπόθεση στην εντεκάδα του Ολυμπιακού για την Άρσεναλ. Αν και η αλήθεια είναι πως έπειτα από την προπόνηση της Τετάρτης υπάρχει και για αυτή φαβορί. Ο Ματιέ Βαλμπουενά μοιάζει να έχει πλέον το προβάδισμα σε σχέση με τον Κώστα Φορτούνη για το τρίτο πρόσωπο της ερυθρόλευκης επιθετικής γραμμής. Εκείνο που θα στελεχώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Αρμίντο Μπρούμα με την ευθύνη της δημιουργίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνονταν να φλερτάρει περισσότερο με την ιδέα της συνεργασίας Φορτούνη-Μπρούμα. Γεγονός που καταγράφηκε μέχρι χθες. Απόψε όμως στον Ρέντη η προπόνηση έδειξε πως ο Βαλμπουενά πιθανότατα διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Στην «ευρωπαϊκή» εντεκάδα του Ολυμπιακού. Και πως ο Φορτούνης από ότι φαίνεται θα είναι και πάλι ο εκφραστής του «εναλλακτικού σχεδίου». Εαν και εφόσον χρειαστεί. Έναν ρόλο που η αλήθεια είναι ότι τον υποστηρίζει καλύτερα από τον καθέναν. Είναι πολλά τα ματς που ερχόμενος από τον πάγκο, καταφέρνει να αλλάξει την εικόνα τους.

Κατά τα άλλα; Διάταξη 4-3-3. Με τον Ουσεϊνου Μπα να υπολογίζεται κανονικά για την πρώτη γραμμή της μάχης. Άρα στην ευθεία της άμυνας μαζί με τον Λαλά, τον Σωκράτη και τον Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή το τρίγωνο θα είναι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά.

To πρωί θα γίνει έξτρα πρόγραμμα στον Ρέντη, όπως συνηθίζεται σε ημέρες αγώνα. Ένα ξεμούδιασμα, και φυσικά πολλές «στημένες μπάλες» για την άμυνα και την επίθεση. Ένας τομέας που τον τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί πολύ στο λιμάνι μιας και ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί αρκετά γκολ σε αυτές τις ειδικές καταστάσεις. Πετυχαίνει όμως και τέτοια γκολ. Και έχει μεγάλη σημασία να είναι γεμάτη η «φαρέτρα» του σε αυτή τη διπλή μονομαχία που μπορεί μια φάση, μια στιγμή, μια επινόηση να κρίνει και την ίδια την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ