Όλα τα γκολ των προημιτελικών του Europa League (vids)

Όλα τα γκολ των προημιτελικών του Europa League (vids)

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Αρσεναλ – Σλάβια Πράγας, Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ και Αγιαξ – Ρόμα.

Τρία διπλά και μια ισοπαλία είχαμε στα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Europa League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα και Βιγιαρεάλ να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης, ενώ το Αρσεναλ – Σλάβια Πράγας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες στο 1-1.

Συγκεκριμένα, στο Αμστερνταμ η Ρόμα επικράτησε με 2-1 του Αγιαξ χάρη στα γκολ των Πελεγκρίνι και Ιμπάνιεθ, με τον Κλάασεν να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ολλανδικής ομάδας.

Στο Ζάγκρεμπ η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μορένο στο 44’ και πλέον είναι το αφεντικό για την πρόκριση στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Στην Ισπανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με 2-0 της Γρανάδα. Ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ στο 31 και στο 90’ ο Μπρούνο Φερνάντες με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τέλος, στο Λονδίνο, η Αρσεναλ αν και προηγήθηκε στο 86’ με τον Πέπε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σλάβια Πράγας, με τους Τσέχους να ισοφαρίσουν στο 90+4’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ