«Αν ήξερε για Καρβάλιο και Γκάρι»

«Αν ήξερε για Καρβάλιο και Γκάρι»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει τον Μάρτιο από τραυματισμό, ο Ζοάο Καρβάλιο έχει κερδίσει τους πάντες στον Ρέντη και αν ο Πέδρο Μαρτίνς γνώριζε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Πέμπτη (17/2, 22:00) με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο στο πρώτο από τα δυο σπουδαία ματς που θα δώσει για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Ιταλία με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά σε μια επική πρόκριση ανάλογη εκείνων με Μίλαν, Άρσεναλ και Αϊντχόφεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τη σημασία των δυο αναμετρήσεων με την Αταλάντα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες που είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα πλην φυσικά του τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι λόγω της θλάσης που υπέστη στο ματς με τον Ιωνικό τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μάρτη.  Το θέμα είναι ότι αν ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει τι θα συμβεί με τον Γκάρι, ταυτόχρονα με την εξαιρετική παρουσία του Ζοάο Καρβάλιο πιθανόν να είχε επιλέξει διαφορετικά…

Ο Καρβάλιο που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη είναι αναμφίβολα από τους κερδισμένους, καθώς έχει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που βοηθάνε πολύ στη δημιουργία. Στον Ρέντη άπαντες είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί άμεσα στην ομάδα και στις απαιτήσεις της, ενώ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, αλλά και στα λεπτά που πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Καρβάλιο ωστόσο για λόγους που γνωρίζει ο Μαρτίνς δεν επιλέχθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, αφού ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν υγιής. Προφανώς αν ο Πορτογάλος κόουτς γνώριζε πως θα εξελισσόντουσαν τα πράγματα θα είχε πάρει τη θέση του Αφρικανού εξτρέμ ο συμπατριώτης του που αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η απώλεια του Γκάρι όμως ήρθε στο ματς με τον Ιωνικό και τότε η λίστα είχε ήδη δηλωθεί, με αποτέλεσμα η ατυχία να στερεί από τον Μαρτίνς ουσιαστικά δυο καλούς και χρήσιμους ποδοσφαιριστές ενόψει Αταλάντα. Τον Αφρικανό που τραυματίστηκε και θα επιστρέψει τον Μάρτιο και τον Καρβάλιο που έχει προσφέρει ήδη όσες φορές αγωνίστηκε, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη Β΄ ομάδα προκειμένου να βρει ρυθμό. Κάτι που έκανε πολύ καλή εντύπωση στον Ρέντη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοάο Καρβάλιο μπορεί να μην είναι στη λίστα και άρα να τίθεται εκτός για τα δυο ματς με την ομάδα του Γκασπερίνι, ωστόσο αναμένεται να παίξει στο ματς της Κυριακής με τον Βόλο, με τον Πορτογάλο να έχει κερδίσει και τον Πέδρο Μαρτίνς με την έως τώρα παρουσία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ