Γκασπερίνι: «Ο Ολυμπιακός δεν χάνει ποτέ – Ξέρουμε τον Μανωλά και τον Σωκράτη»

Γκασπερίνι: «Ο Ολυμπιακός δεν χάνει ποτέ – Ξέρουμε τον Μανωλά και τον Σωκράτη»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, εν όψει του μεγάλου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League (17/2, 22:00)

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Αταλάντα αύριο Πέμπτη (17/2, 22:00), για τα μπαράζ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ταξιδέψουν με προορισμό το Μπέργκαμο.

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα και έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού που «κυριαρχεί στο πρωτάθλημά της και δεν χάνει ποτέ». Ενώ αναφέρθηκε στους Μανωλά, Σωκράτη και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκασπερίνι:

Για τον… υποβιβασμό από το Champions στο Europa League: «Είναι πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ακόμα κι αν δεν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αλήθεια πως τρία χρόνια είχαμε καλομάθει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά μπορούμε τώρα να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας εκεί. Είναι δύο παιχνίδια στα οποία μπορούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε το επίπεδό μας, να βελτιωθούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε».

Για τον Ολυμπιακό, την κυριαρχία του στην Ελλάδα και τους Μανωλά, Σωκράτη: «Είναι μια ομάδα που κυριαρχεί στο πρωτάθλημά της και δεν χάνει ποτέ. Αλλάζει την διάταξή της σε 4-3-3 και 4-2-3-1. Ξέρουμε τον Μανωλά και τον Σωκράτη, αλλά επίσης είναι μια ομάδα με πολλές εναλλακτικές στην επίθεσή της. Έχει ταχείς και γρήγορους παίκτες. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου».

Για το τι γίνεται με τους τραυματίες: «Για τον Ζαπάτα γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί χρόνο, ο Παλομίνο και ο Μίραντσουκ δεν θα επιστρέψουν σύντομα. Ο Μουριέλ είναι μια χαρά».

Για το αν υπάρχει απαισιοδοξία στα αποδυτήρια της Αταλάντα μετά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Εμείς δεν αποπνέουμε απαισιοδοξία. Αν αυτό συμβαίνει σε άλλους, ας μην είναι κοντά μας. Η απαισιοδοξία δεν είναι για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ