Ετσι στήθηκε το γερμανικό… πάρτι στο Καμπ Νου – Εξηγήσεις για το φιάσκο από τον Λαπόρτα

Ετσι στήθηκε το γερμανικό… πάρτι στο Καμπ Νου – Εξηγήσεις για το φιάσκο από τον Λαπόρτα

Πάνω από 30.000 οπαδοί της Άιντραχτ μετέτρεψαν σε... Deutsche Bank το Καμπ Νου, με τον Τζουάν Λαπόρτα να δίνει εξηγήσεις.

Ακόμα να ξεπεράσει το… σοκ της Πέμπτης η Μπαρτσελόνα. Η αρμάδα του Τσάβι γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης, σε ένα Καμπ Νου που παρέπεμπε περισσότερο σε… Deutsche Bank.

Πάνω από 30.000 οπαδοί των «αετών» βρέθηκαν στην Βαρκελώνη, με το φιάσκο να βαραίνει και τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν στη ρεβάνς της Πέμπτης, επιβεβαιώνοντας πως το… κάστρο έπεσε εκ των έσω. Όπως ανέφερε, περίπου 7.000 κάτοχοι διαρκείας και άλλα 7.800 μέλη της Μπαρτσελόνα πούλησαν τις θέσεις τους σε οπαδούς της Άιντραχτ. Και κάπως έτσι, στήθηκε το ανεπανάληπτο, γερμανικό πάρτι στις εξέδρες του Καμπ Νου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Τζουάν Λαπόρτα:

«Οι Γερμανοί οπαδοί βρήκαν τρόπους να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως ο μηχανισμός μας στο διαδίκτυο τους απέτρεψε. Βρήκαν τρόπους μέσω τρίτων και μέσα από πλατφόρμες μεταπώλησης. Περίπου 7.000 κάτοχοι διαρκείας της ομάδας μας και άλλοι 7.800 μέλη του συλλόγου πούλησαν τις θέσεις τους σε οπαδούς της Άιντραχτ. Είμαστε απογοητευμένοι και θέλουμε διαφάνεια, γι’ αυτό πλέον θα υπάρχουν ονομαστικά εισιτήρια.

Εκείνη τη νύχτα έπρεπε να εξηγήσω στον Τσάβι ό,τι συνέβη και η αλήθεια είναι ότι αν η ατμόσφαιρα μας ευνοούσε περισσότερο και ο κόσμος μας δεν ήταν τόσο “παγωμένος” απ’ ό,τι συνέβη, θα είχαμε προκριθεί.

Πρέπει να ξαναδούμε και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας μας γιατί είναι παλιό το πρόγραμμα και ασαφές. Αυτό μας άφησε η προηγούμενη διοίκηση και πιστεύαμε ότι θα συνέχισε να δουλεύει σωστά, όμως, δεν έγινε έτσι. Οπαδοί μας έδωσαν τους λογαριασμούς τους στους Γερμανούς για να πάρουν εισιτήρια και αυτό μας λυπεί και μας κάνει να ελέγξουμε πλέον την κατάσταση. Δεν καταλογίζουμε ευθύνες μονάχα στον κόσμο, ναι μεν είμαστε απογοητευμένοι, αλλά γνωρίζουμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης».

Το άσπρο… κύμα στις εξέδρες της Μπαρτσελόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ