Τσάβι: «Χάσαμε χρυσή ευκαιρία»

Τσάβι: «Χάσαμε χρυσή ευκαιρία»

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Κάντιθ και η απογοήτευση του Τσάβι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα-σοκ που γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Κάντιθ με 1-0, εμφανίσθηκε ο Τσάβι, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία να αυξήσουμε την διαφορά από τις άλλες ομάδες που δίνουν μάχη για το Champions League. Σχεδόν αποχαιρετήσαμε τον τίτλο», είπε με έμφαση ο προπονητής των Καταλανών και συνέχισε:

«Πρέπει να επικρίνουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε η Μπάρτσα, πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα και να κάνουμε περισσότερο παιχνίδι. Υποτίθεται, ότι θα ήταν μια νίκη που θα μας έδινε ελπίδες.

Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι δική μου. Θα συζητήσω με τους παίκτες, γιατί αυτή η ήττα θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή μας στο επόμενο Champions League.

Οι παίκτες πρέπει να δείξουν περισσότερη επιθυμία και περισσότερη πίστη. Αυτό με ανησυχεί, ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε πιο ταπεινοί. Εχουμε αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας και την ταυτότητά μας, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Και πρέπει να είμαστε στο Champions League με οποιονδήποτε τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ