Βερνίκος: «Με την κατάλληλη δουλειά θα επανέλθουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε» (vid)

Βερνίκος: «Με την κατάλληλη δουλειά θα επανέλθουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε» (vid)

Ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος, έκανε δηλώσεις μετά την κλήρωση των playoffs του Europa League, για τους ερυθρόλευκους.

Για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και την αποφασιστικότητα που υπάρχει για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει, στο Champions League, μίλησε ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, μετά την κλήρωση των playoffs του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θέλουμε όλοι να είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Κι επειδή συνήθως ξεχνάμε εύκολα, καλό είναι να θυμόμαστε ότι από το 2011 μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει παίξει οκτώ φορές στους ομίλους του Champions League, κάτι που είναι δύσκολο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνουν οι Σουηδοί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει Τζόρνταν Λάρσον

Φέτος δεν τα καταφέραμε και η στενοχώρια είναι τεράστια, από τον πρόεδρο, μέχρι όποιον οπαδό κι αν ρωτήσετε. Στενοχώρια υπάρχει αλλά ο Ολυμπιακός δεν βάζει τα κλάματα.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει, ένας νέος προπονητής εργάζεται από χθες για τα επόμενα παιχνίδια και στόχος είναι κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για το ranking του συλλόγου και της Ελλάδας.

Φυσικά στην Ελλάδα στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα είναι του χρόνου εκεί που όλοι θέλουμε, στους ομίλους του Champions League.

Όταν μια ομάδα παίζει οκτώ φορές στα δέκα χρόνια στους ομίλους του Champions League, κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό, αν και καλό θα ήταν να έκανε 10/10. Δεν πιστεύω ούτε στην τύχη, ούτε στη συγκυρία. Πιστεύω στη δουλειά και με την κατάλληλη δουλειά θα επανέλθουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε».

Σχετικά με το περίεργο «παιχνίδι» της κλήρωσης που μπορεί να ξαναστείλει τη Μακάμπι Χάιφα στο δρόμο του Ολυμπιακού:

«Πρώτη φορά συμβαίνει να ξαναπέσεις με τους ίδιους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να περάσει τη Σλόβαν και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε τη συνέχεια. Ο σύλλογος ασχολείται με τον αγώνα της Πέμπτης.

Εκεί χρειάζεται να είναι όλοι ενωμένοι στα δύσκολα, ο κόσμος, η διοίκηση και οι παίκτες για να προχωρήσει η ομάδα και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ