Επιβεβαιώνουν οι Σουηδοί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει Τζόρνταν Λάρσον

Επιβεβαιώνουν οι Σουηδοί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει Τζόρνταν Λάρσον

Στη Σουηδία επιβεβαιώνουν to10.gr για τον Τζόρνταν Λάρσον και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές με τον 25χρονο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει «πιάσει» ήδη δουλειά.

Ο 39χρονος προπονητής έχει ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα, αλλά και τις ανάγκες που έχει και σε συνεργασία με τη διοίκηση προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, παράλληλα με την προετοιμασία για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Τζόρνταν Λάρσον. Ενός ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι, του οποίου η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Σουηδός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος και απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες που είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ στη Σουηδία. Στην πατρίδα του Λάρσον μιλούν για προχωρημένες συζητήσεις και πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 25χρονου εκρηκτικού ποδοσφαιριστή. Η περίπτωση του όμως είναι δύσκολη, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κασέ περίπου στα 2.000.000 ευρώ και το πιο σημαντικό έχει… πέραση και απασχολεί αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Λάρσον είναι στο στόχαστρο τόσο της Σέλτικ, που είναι σε επαφές μαζί του, όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, ενώ τη δική τους προσπάθεια κάνουν και στην Εσπανιόλ για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Από εκεί και πέρα, εκτός του Ολυμπιακού που δεδομένα ενδιαφέρεται αλλά και τις Σέλτικ και Εσπανιόλ, φαίνεται πως κοιτάζουν τον Λάρσον και οι Γαλατασαράι, Μαγιόρκα και Βασιλεία.

Τα σουηδικά ΜΜΕ τονίζουν ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει τη νέα σεζόν, όμως ξεκαθαρίζουν ότι στα επόμενα 24ωρα θα έχει πάρει οριστική απόφαση, με τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει την πρόταση του. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους Σουηδούς, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Λάρσον προπονείται με τη Χέγκεμποργκ, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να είναι έτοιμος για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ