Ομιλία Κορμπεράν στο Ρέντη: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αντιδρά. Πρέπει να κυριαρχεί – Εμείς θα προκριθούμε»

Ομιλία Κορμπεράν στο Ρέντη: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αντιδρά. Πρέπει να κυριαρχεί – Εμείς θα προκριθούμε»

Έδωσε το σύνθημα ο Κορμπεράν για τον επαναληπτικό στην Μπρατισλάβα. Και έβγαλε τη σιγουριά που νιώθει.

Μετράει λίγες μέρες στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Αλλά γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται, τι στόχους έχει και ποιες είναι οι φιλοδοξίες όλου του οργανισμού των Πειραιωτών. Το έδειξε με τις πρώτες του κουβέντες στην παρουσίασή του. Και θέλει να καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του πως ο Ολυμπιακός που εκείνος έχει στο μυαλό του θα είναι μια ομάδα κυριαρχική.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει στο μυαλό του μονάχα τον επαναληπτικό της Πέμπτης στην Μπρατισλάβα. Και τι θέλει πρώτα απ’ όλα; Να αλλάξουν ορισμένα απ’ όσα είδε πριν από μερικές μέρες στο Καραϊσκάκη. Είδε ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ, αλλά στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές σήμερα στο Ρέντη τόνισε πως θα πρέπει σαν μεγάλη ομάδα να είναι εκείνος ο κυρίαρχος. Να μη χρειάζεται να αντιδρά, αλλά να βάζει τον αντίπαλο στη διαδικασία να σκέφτεται τη δική του αντίδραση.

«Εμείς θα προκριθούμε», ήταν το σύνθημα του Ισπανού προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους αρχικά μίλησε για το πρώτο παιχνίδι και το 1-1 του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός δεσμεύτηκε στην Μποταφόγκο για τον Τικίνιο»

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», τους είπε ο 39χρονος τεχνικός και στη συνέχεια τους έβγαλε τη δική του σιγουριά για την εξέλιξη του επαναληπτικού και την πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε. Μου άρεσε ότι μετά τι γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε.

Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ