Η πρώτη μεταγραφή του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Η πρώτη μεταγραφή του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Ο Κορμπεράν συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συζήτησαν για όλα και ο Ολυμπιακός κινείται άμεσα για να πάρει παίκτες στις θέσεις που ζήτησε ο προπονητής.

Είχε λίγο χρόνο να δουλέψει. Αλλά όπως είπε στην παρουσίασή του, όταν η πρόκληση να δουλέψεις στον Ολυμπιακό σου χτυπάει την πόρτα, την ανοίγεις, λες το «ναι» και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Κάρλος Κορμπεράν αυτό κάνει ήδη στο Μεγάλο Λιμάνι. Δουλεύει. Θέλει να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχηματισμό της ομάδας του και του ρόστερ.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλή ώρα για το ρόστερ, την εμφάνιση της ομάδας του Πειραιά, αλλά και όσα πρέπει να γίνουν σε επίπεδο μεταγραφών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές με τους στόχους τους, ώστε να τελειώσουν το συντομότερο κάποιες κινήσεις που ο Κορμπεράν θεωρεί ότι θα αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την… αφύπνιση και την ψυχολογική ανάταση των περισσότερων από τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ.

Η προτεραιότητα του νέου τεχνικού είναι ένας εξτρέμ. Ο Ισπανός, μάλιστα, έδωσε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον ποδοσφαιριστή που αναζητά. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θέλει έναν ακραίο επιθετικό, αριστεροπόδαρο, καθώς αυτή τη στιγμή όλοι οι εξτρέμ της ομάδας του είναι δεξιοπόδαροι.

Βεβαίως, πέραν του ποδιού, θέλει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως τεχνική, ταχύτητα, διεισδυτικότητα, γκολ. Γενικώς, θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να «ανακατέψει την τράπουλα» στον αγωνιστικό χώρο. Με διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες. Ήδη ο ίδιος τσεκάρει τη λίστα του σκάουτινγκ, η οποία θα εμπλουτιστεί άμεσα και με κάποια επιπλέον ονόματα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Κορμπεράν ασχολήθηκε με το ρόστερ, αλλά και με θέματα της ομάδας και την Παρασκευή. Βρέθηκε για ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, με σκοπό να παρθούν αποφάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Αποφάσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Αρχής γενομένης από την εβδομάδα που έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ