«Τελικός» στην Μπρατισλάβα

«Τελικός» στην Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία στη ρεβάνς του 1-1 με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Europa League

Ημέρα «τελικού» για τον Ολυμπιακό. Έτσι χαρακτήρισε το μεγάλο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Κάρλος Κορμπεράν.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας στη Σλόβαν στη ρεβάνς του 1-1, με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Μετά το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες θα χρειαστούν νίκη μέσα στην Μπρατισλάβα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Το «θολωμένο» μυαλό, οι τραυματίες και το «παιχνίδι της χρονιάς»…

«Το πλάνο μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας στις καλύτερες θέσεις για να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι η νίκη – πρόκριση. Να είμαστε καλοί σε επίθεση και άμυνα. Να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι το σύνθημα για την πρόκριση.

Ο Κορμπεράν έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα, καθώς ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χωρίς τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Ανδρούτσο, Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Μανωλά να έχει κάνει μία προπόνηση και τον Μασούρα να έχει ενοχλήσεις, αλλά να θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Το ματς της Μπρατισλάβας, είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Κορμπεράν και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μπροστά τους μια μεγάλη δοκιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ