Δεν υπάρχουν αυτά: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Εμβιλά, πληγή στον αστράγαλο ο Ραντζέλοβιτς

Δεν υπάρχουν αυτά: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Εμβιλά, πληγή στον αστράγαλο ο Ραντζέλοβιτς

Προβλήματα ακόμη και στη διάρκεια του αγώνα για τον Ολυμπιακό, με Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς να αντιμετωπίζουν προβλήματα!

Ούτε ο αγιασμός που έγινε πριν από λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη φαίνεται ότι δεν απομακρύνει την ατυχία από τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι πήγαν στην Μπρατισλάβα χωρίς Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Μάντι Καμαρά, Ανδρούτσο και Γκάρι Ροντρίγκες, είδαν στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου να τραυματίζονται δύο παίκτες της αρχικής ενδεκάδας!

Ο τραυματισμός του Γιαν Εμβιλά στο 43ο λεπτό έγινε αντιληπτός από όλους. Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, το ιατρικό επιτελείο έτρεξε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Αλλά παρά τους μορφασμούς πόνου που έκανε από την εξέταση, τελικά ο 32χρονος μέσος συνέχισε. Ωστόσο, με τη λήξη του ημιχρόνου φώναξε στον γιατρό και συζητούσαν για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είπε το «ναι» ο Ντε Λα Φουέντε – Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον εξτρέμ της Μαρσέιγ

Στο φινάλε του ημιχρόνου έγινε γνωστό και ένα δεύτερο πρόβλημα, το οποίο δεν είχε αντιληφθεί κανείς έως εκείνη τη στιγμή. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πήγε εκνευρισμένος στον διαιτητή του αγώνα, κατέβασε την κάλτσα του και έδειξε μια τεράστια πληγή στον αστράγαλό του, με το αίμα να τρέχει και την κάλτσα και το παπούτσι του να έχουν γίνει κόκκινα!

Μάλιστα, ο Σέρβος εξτρέμ έφυγε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια. Και οι δύο ξεκίνησαν κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η ατυχία που κυνηγάει τον Ολυμπιακό φέτος με τους τραυματισμούς, απλά… δεν υπάρχει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ