Σήμερα στην Ελλάδα ο Χουάνγκ – Το λύνει και έρχεται ο Ρέτσος – Μάχη για Ουνάς ή άλλον top class εξτρέμ – Σενάριο για Αμαβί

Σήμερα στην Ελλάδα ο Χουάνγκ – Το λύνει και έρχεται ο Ρέτσος – Μάχη για Ουνάς ή άλλον top class εξτρέμ – Σενάριο για Αμαβί

Ο Ολυμπιακός ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Χουάνγκ Νο2, ο Ρέτσος μένει ελεύθερος και υπογράφει 3ετές, η προσπάθεια για Ουνάς, και η πληροφορία από τη Μασσαλία για Αμαβί στα αριστερά.

Ο Ολυμπιακός παίζει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν το βράδυ της Πέμπτης. Ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00) για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αποτελεί έναν χωρίς αύριο τελικό για τους Ερυθρόλευκους. Ενας τελικός που οι ποδοσφαιριστές του Κάρλος Κορμπεράν, δεν θέλουν να τον παίξουν. Θέλουν να τον κερδίσουν. Και μαζί να κερδίσουν το δικαίωμα να συνεχίσουν στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει βάλει για τα καλά μπροστά τις μεταγραφικές του μηχανές. Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι ο Ουί-Τζο Χουάνγκ ανοίγει τον χορό των αφίξεων. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός θα φτάσει στην Ελλάδα σήμερα (25/08), με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τα επόμενα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων. Μάλιστα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στόχος είναι να βρίσκεται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, την ερχόμενη Δευτέρα. Οπότε και είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς είναι απολύτως έτοιμος (σ.σ. έχει ήδη συμμετοχές με την Μπορντό.

ΤΟ ΛΥΝΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΕΤΣΟΣ

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου, την οποία αποκάλυψε to10.gr. Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο 24χρονος Ελληνας κεντρικός αμυντικός είχε χθες συζήτηση με τη Βερόνα για να λυθεί το συμβόλαιό του. Αυτό λέγεται ότι θα γίνει σήμερα, με τον διεθνή στόπερ να παίρνει άμεσα τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, καθώς η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο 3 χρόνων. Με όρους που επιβεβαιώνουν τη σφοδρή επιθυμία του να γυρίσει. Και να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, από την ομάδα που τον ανέδειξε.

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΥΝΑΣ Ή ΑΛΛΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός, όμως, συνεχίζει να κινείται για την ενίσχυσή του και στις θέσεις των ακραίων επιθετικών. Από to10.gr έχετε ήδη ενημερωθεί για το έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον «ζογκλέρ» Ανταμ Ουνάς και τις επαφές που έχουν ήδη ξεκινήσει, τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με τη Νάπολι. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε ιδανικά να κλείσει τον 25χρονο βιρτουόζο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, καθώς είναι παίκτης που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλει ο Κορμπεράν. Αλλά επειδή στον Πειραιά θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα, συνεχίζουν τις επαφές και με άλλους εξτρέμ. «Χτυπώντας» ονόματα… πρώτης γραμμής. Ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση.

ΚΑΙ ΑΜΑΒΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τέλος, από τη Γαλλία προέκυψε το βράδυ ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να είναι στην κουβέντα για την απόκτηση του 28χρονου (09/03/1994) αριστερού μπακ τα Μαρσέιγ, Ζορντάν Αμαβί. Από τη Μασσαλία προέκυψε ότι οι Ερυθρόλευκοι ρώτησαν και έμαθαν λεπτομέρειες για το στάτους του έμπειρου αμυντικού στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του. Ο Αμαβί δεν υπολογίζεται από τον Κροάτη πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ. Πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στη γαλλική Νις για έξι μήνες, ενώ φέτος ήδη έχουν φτάσει πολλές προτάσεις για την παραχώρησή του, με τελευταία αυτή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία φέρεται να απέρριψε ο παίκτης.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει τέσσερις αριστερούς μπακ στο ρόστερ του (Ρέαμπτσιουκ, Κούτρης, Λάιντνερ, Κίτσος) και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αναφορικά με το ποιος ή ποιοι θα μπορούσαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Κάτι που εάν δεν συμβεί, δύσκολα θα μπορέσει να γίνει κίνηση για απόκτηση άλλου μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ