Europa League: Πρώτη νίκη για τη Γιουνάιτεντ (0-2) – Διέλυσε τη Λάτσιο η Μίντιλαντ (5-1)

Europa League: Πρώτη νίκη για τη Γιουνάιτεντ (0-2) – Διέλυσε τη Λάτσιο η Μίντιλαντ (5-1)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει το πρώτο γκολ του στη σεζόν η Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα με 2-0 τη Σέριφ Τίρασπολ ενώ η Μίντιλάντ με 5-1 διέλυσε τη Λάτσιο. Αναλυτικά όλη η δράση του Εuropa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα με 2-0 εκτός έδρας τη Σέριφ Τίρασπολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει λογαριασμό για φέτος με τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων. Ενώ η Μίντιλαντ έκανε πάρτι στη Δανία αφού διέλυσε με 5-1 τη Λάτσιο.

Εύκολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μολδαβία!

Τους πρώτους της βαθμούς πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού νίκησε εύκολα με 2-0 τη Σέριφ Τίρασπολ. Το σκορ άνοιξε στο 17′ με πολύ ωραίο σουτ ο Σάντσο μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών του Έρικ Τεν Χάγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίεσε και πε΄τυχε και δεύτερο γκολ στο 38′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με πέναλτι σφραγίζοντας τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: «Oλοκληρώθηκε του Κασάμι στον Ολυμπιακό» (pic)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν και οι Άγγλοι έφυγαν με ένα πολύτιμο τρίποντο από τη Μολδαβία.

ΣΕΡΙΦ: Κόβαλ, Ζαχουρί, Κίκι, Ράντελιτς, Κπόζο, Μπαντολό, Κιαμπού, Ντιόπ, Ατιεμουέν (84’ Μουντασιρού), Ουαταρά (73’ Περναμπούκο), Ρασίντ (73’ Βισέου)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μαλάσια, Μαρτίνες (90′ Μαγκουάιρ), Βαράν, Νταλότ (70’ Σο), Έρικσεν, ΜακΤόμινεϊ (46’ Κασεμίρο), Σάντσο, Άντονι (90′ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ρονάλντο (82’ Ελάνγκα)

Πάρτι η Μίντιλαντ!

Πάρτι έκανε η Μίντιλαντ αφού διέλυσε με 5-1 τη Λάτσιο. Το ματς ξεκίνησε χωρίς ρυθμό αλλά οι Δανοί με πλάσε του Παουλίνιο στο 26′ άνοιξαν το σκορ. Στο 30′ ο Ντρέγερ από δεξιά έδωσε έξυπνα στον Καμπά που από κοντά πλάσαρε για το 2-0 . Στο 50′ ο Εβάντερ με πέναλτι έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου.

Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με φοβερό σουτ έκανε το 3-1 στο 57′. Στο 69′ οι Δανοί κέρδισαν ξανά πέναλτι ο Εβάντερ αστόχησε αλλά στην επαναφορά ο Ίζακσεν έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε στο 73′ ο Σβιατσένκο από κοντά.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Λεσλ, Σβιατσένκο, Ντάλσγκααρντ, Παουλίνιο, Τσίχοσεν, Όλσον, Μαρτίνες (62’ Τσαρλς), Εβάντερ, Ίζακσεν (77’ Τσιλουφιά), Κάμπα (87’ Αντρέασεν), Ντρέγερ (62’ Σίστο)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Ράντου (53’ Μάρουσιτς), Ρομανιόλι, Χίλα, Χισάι, Κατάλντι (69’ Μάρκος Αντόνιο), Βεσίνο (53’ Σάβοτς), Λουίς Αλμπέρτο, Πέδρο (53’ Καντσελιέρι), Άντερσοον, Ιμόμπιλε (76’ Ρομέρο)

Τέλος δύσκολη νίκη πέτυχε με 2-1 η Σοσιεδάδ απέναντι στην μαχητική Ομόνοια, εξάσφαιρη ήταν η Φέγενοορντ που κέρδισε με 6-0 τη Στούρμ Γκράτς και η Τράμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα νίκησε με 2-1 του Ερυθρού Αστέρα. Eνώ η Φερεντσβάρος άλωσε το Πριγκιπάτο νικώντας με 1-0 της Μονακό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη ζώνη των 19:45 του Europa League:

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3

Κάραμπαχ – Νάντ 3-0

Μίντιλαντ – Λάτσιο 5-1

Σέριφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Σοσιεδάδ – Ομόνοια 2-1

Μονακό – Φερεντσβάρος 0-1

Τραμπζονσπόρ – Ερυθρός Αστέρας 2-1

Φέγενοορντ – Στούρμ Γκράτς 6-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ