Τι συμβαίνει με τον Μπιέλ; Εκτός «διπλού» ο Ισπανός

Τι συμβαίνει με τον Μπιέλ; Εκτός «διπλού» ο Ισπανός

Θα ξεκουράσει και τον Μπιέλ ο Μίτσελ;

Δίχως τον Πεπ Μπιέλ ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μπακού. Ο Ισπανός μέσο-επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε στο καθιερωμένο «διπλό» και όπως φαίνεται αυτό συνέβη διότι ο Μίτσελ θέλει να του δώσει μερικές ανάσες. Αν αυτό σχετίζονταν με μια προπόνηση ή με την αυριανή εντεκάδα;

Προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να το διαπιστώσουμε. Η ουσία όμως είναι ότι πολύ λογικά ο Ισπανός προπονητής έχει δεύτερες σκέψεις για μια σειρά από βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίζονται διαδοχικά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι την Δευτέρα υπάρχει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης: Η λατρεία του Μίτσελ για Εμβιλά – Χουάνγκ, η Καραμπάγκ, ο ΠΑΟΚ και το «προσέχει για να έχει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι αύριο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Παράλληλα είναι δεδομένη η πρόθεση του να προσεγγίσει το ματς με έναν σχηματισμό 3-5-2 σαν εκείνο που προτίμησε και πριν από μια εβδομάδα. Έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι ο Εμβιλά, ο Μασούρας, ο Χουάνγκ, ο Μπιέλ, ο Ρέαμπτσιουκ κλπ αγωνίζονται αδιάκοπα.

Όπως ξέρει πάντα ότι ο πρώτος και βασικός στόχος της ομάδας είναι η «επιστροφή» της στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αν όλα αυτά σχηματίσουν τα δεδομένα για το αυριανό αρχικό σχήμα; Ξαναλέμε ότι θα φανεί στη σκηνή. Αποκλείεται να μην εμφανιστεί κανείς από τους παραπάνω στην εντεκάδα. Είναι βέβαιο όμως ότι κάποιοι θα μείνουν στον πάγκο για τις απαραίτητες ανάσες. Και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν το «ζητήσει» η εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τι είπε ο Μίτσελ για την 11άδα στην συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι στο Μπακού: « Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ