Μουρίνιο: «Το να περάσουμε τον όμιλο ήταν θέμα περηφάνιας, τώρα έρχονται οι… καρχαρίες»

Μουρίνιο: «Το να περάσουμε τον όμιλο ήταν θέμα περηφάνιας, τώρα έρχονται οι… καρχαρίες»

Σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την νίκη της Ρόμα επί της Λουντογκόρετς και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League κράτησε χάμηλα τους τόνους και επέστησε την προσοχή στην δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Με ανατροπή επικράτησε η Ρόμα της Λουντογκόρετς με σκορ 3-1 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πήρε την ύστατη στιγμή το εισιτήριο για τα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρά την νίκη της ομάδας του και την πρόκριση τα μυαλά του Ζοσέ Μουρίνιο δεν πήραν αέρα και σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα επέστησε την προσοχή στο δύσκολο έργο που θα έχει η ιταλική ομάδα στα πλέι οφ της διοργάνωσης χαρακτηρίζοντας τους αντιπάλους που πρόκειται να βρει στον δρόμο της ως «καρχαρίες». «Πρέπει να παίξουμε και να τα καταφέρνουμε ακόμα καλύτερα. Τα πλέι-οφ που έρχονται είναι υψηλού επιπέδου. Το να περάσουμε τον όμιλο ήταν θέμα περηφάνιας, αλλά τώρα έρχονται οι… καρχαρίες».

Διαβάστε επίσης: Ντιμπάλα: Eκτός Εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ;

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι δίνει ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά είπε: «Με κάνει χαρούμενο που παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές σε ηλικία, ειδικά εμένα που πλησιάζω πλέον στα 60. Ο Βαράν έκανε ντεμπούτο με μένα και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο Καζεμίρο έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με μένα και κατέκτησε πέντε Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ