Βερόνα – Ρόμα 1-3: Ανατροπή τετράδας με Καμαρά για τους «τζιαλορόσι»

Βερόνα – Ρόμα 1-3: Ανατροπή τετράδας με Καμαρά για τους «τζιαλορόσι»

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε πολύ στην έδρα της Βερόνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φινάλε με 3-1 εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή. Έπιασαν τετράδα οι Ρωμαίοι που είχαν βασικό τον Μαντί Καμαρά.

Σπουδαίο διπλό τετράδας για τη Ρόμα στη Βερόνα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή από το 37ο λεπτό, έφτασε στη νίκη με 3-1. Πρωταγωνιστής ο Μαντί Καμαρά που αγωνίστηκε για 83 λεπτά και είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ.

Στο 19′ η Ρόμα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Έιμπραχαμ αφού απέφυγε τον Μοντιπό πλάσαρε άστοχα σε κενό τέρμα. Τελικό το γκολ ήρθε στο 27′ για τη Βερόνα με σουτ του Φαραόνι και προβολοή του Νταβίντοβιτς. Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο σκόρερ έγινε μοιραίος αφού αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Τζανιόλο. Η Ρόμα το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Συγκεκριμένα, στο 45+2′ ο Καμαρά έκλεψε ψηλά και άνοιξε αριστερά στον Έιμπραχαμ που πλάσαρε στο δοκάρι και ο Τζανιόλο με το ριμπάουντ έκανε το 1-1. Η Ρόμα πίεσε στο δεύτερο μέρος για την ανατροπή και την πέτυχε στο 88′ με ωραίο σουτ του Βολπάτο έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το 1-3 όταν ο Βολπάτο έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Ελ Σααραουί, που απέφυγε τον Μοντιπό και σε κενή εστία έκανε το 1-3.

Βερόνα: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Γκίντερ, Τσεκερίνι (46’ Χίεν), Φαραόνι, Βελόσο (68’ Μανιάνι), Χόνγκλα (86’ Σουλεμανά), Ντεπάολι, Ταμέζ, Καλόν (46’ Λαζάνια), Ανρί (78’ Ντζούριτς)

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Μαντσίνι (66’ Μάτιτς), Κάρσντορπ, Καμαρά (83’ Σομουρόντοβ), Κριστάντε (46’ Ελ Σααραουί), Ζαλέβσκι (58’ Μπελότι), Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (58’ Βολπάτο), Έιμπραχαμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ