Τεν Χαγκ: «Χρειαζόταν να κάνουμε επανεκκίνηση και την κάναμε»

Τεν Χαγκ: «Χρειαζόταν να κάνουμε επανεκκίνηση και την κάναμε»

Το σχόλιο του Τεν Χαγκ μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπέτις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε χθες ξανά την ισορροπία της μετά την πανωλεθρία της περασμένη Κυριακής (7-0 από τη Λίβερπουλ) και επικράτησε 4-1 της Μπέτις στο «Ολντ Τράφορντ», κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Ο τεχνικός πάντως των «κόκκινων διαβόλων», Ερικ τεν Χαγκ, επανήλθε στη μεγάλη ήττα της ομάδας του και τόνισε: «Παίξαμε 23 αγώνες στη σειρά με μόνο μία ήττα και η 24η ήταν τεράστια ήττα. Δεν μπορείς να αγνοήσεις τα 22 παιχνίδια που παίξαμε πριν και ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι ευχαριστημένος. Είπαμε ότι χρειαζόταν να κάνουμε επανεκκίνηση και την κάναμε», δήλωσε σχετικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλια του Θρύλου: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί μία παγκόσμια αθλητική δύναμη» (pic)

Στη συνέχεια μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπρούνο Φερνάντες: «Ηταν ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε προσωπικότητα. Έπαιξε έναν πιο βαθύ ρόλο και ήταν φανταστικό. Ξεκινούσε το παιχνίδι από χαμηλά, είχε καλές πάσες μεταξύ των γραμμών. Από εκεί δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες. Ολη η ομάδα βρήκε ξανά τον εαυτό της μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ