Δεν φεύγει από τη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο

Δεν φεύγει από τη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο ξεκαθάρισε ότι δεν το κουνάει από τη Λεβερκούζεν και ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει προπονητής της Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν, διαψεύδοντας τις φήμες για επαφές με την Τότεναμ.

Μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε στα τέλη Μαρτίου, ο Ισπανός προπονητής ήταν από τα επικρατέστερα ονόματα για την ανάληψη της θέσης του προπονητή των «σπιρουνιών».

Ο άλλοτε άσος των Λίβερπουλ και Ρεάλ σταμάτησε την σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα το 2017 και δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε την πρώτη του ποδοσφαιρική δουλειά στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το ταλέντο του Αλόνσο στους πάγκους δεν πέρασε απαρατήρητο από τις «ασπιρίνες» με αποτέλεσμα να του προσφέρουν την πρώτη του μεγάλη δουλειά ως προπονητής. Το ξεκίνημα στην Bundesliga ήταν εφιαλτικό, όμως το πείσμα και η σκληρή δουλειά του Ισπανού με τους παίκτες του απέδωσε καρπούς. Η Μπαγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League και στοχεύει να περάσει τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο παρά την ήττα με 1-0 μέσα στο Ολίμπικο.

Ο Τσάμπι στην συνέντευξη τύπου για τον δεύτερο αγώνα με τους «τζιαλορόσι» δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος εδώ με την ομάδα και τον σύλλογο. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ