Αλόνσο: «Από τους καλύτερους οδηγούς ο Χάμιλτον, αλλά και τυχερός»

Αλόνσο: «Από τους καλύτερους οδηγούς ο Χάμιλτον, αλλά και τυχερός»

Για τον Λιούις Χάμιλτον μίλησε ο Φερνάντο Αλόνσο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι από τους καλύτερους οδηγούς, αλλά υπήρξε και πολύ τυχερός.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον Λιούις Χάμιλτον με τον Ισπανός να αφήνει… αιχμές για τον Βρετανό πιλότο αλλά και ταυτόχρονα να τον αποθεώνει.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, ωστόσο επισήμανε ότι ήταν και ιδιαίτερα τυχερός αφού είχε το καλύτερο μονοθέσιο για πολύ καιρό.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

Για τον Χάμιλτον: «Πιστεύω ακόμα πως είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών αλλά ταυτόχρονα, ήταν τυχερός ή αρκετά τυχερός ώστε να έχει ένα αυτοκίνητο που κυριαρχούσε επί χρόνια.

Όταν συμβαίνει αυτό, ο Σουμάχερ κέρδισε επτά τίτλους, ο Λιούις κέρδισε επίσης επτά, ο Φερστάπεν είναι καθοδόν για τρεις, εγώ πήρα δύο. Για να γίνεις πρωταθλητής, χρειάζεσαι το καλύτερο αυτοκίνητο».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Βάλτερι Μπότας: «Θα μπορούσε να είναι μία διαφορετική ιστορία για εμάς και όλους τους οδηγούς. Αν ο Λιούις είχε προβλήματα στη Mercedes εκείνα τα χρόνια, θα μπορούσε να έχει τώρα πέντε παγκόσμιους τίτλους ο Μπότας πέντε τίτλους. Έτσι είναι τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ