Μεντιλιμπάρ: «Ο Μουρίνιο έχει τόσα γκρίζα μαλλιά όσα εγώ»

Μεντιλιμπάρ: «Ο Μουρίνιο έχει τόσα γκρίζα μαλλιά όσα εγώ»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ μίλησε για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Ρόμα, αλλά και για... μαλλιά του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πανέτοιμος για τη μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη) πρόκληση της καριέρας του, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ ενόψει του τελικού του Europa League με τη Ρόμα (31/5, 22:00) . Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Ρόμα, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Όταν ήρθα, η ομάδα είχε προκριθεί στα νοκ άουτ. Η ιστορία δεν λέει ψέματα. Η ομάδα είναι η καλύτερη της διοργάνωσης αυτά τα 20 χρόνια. Οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι παίζοντας καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σώζοντας την κατηγορία, αλλά λένε ότι το τρόπαιο του Europa League είναι εκεί. Παίξαμε καλά απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Αύριο, με τα όπλα μας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Μεντιλιμπάρ και πρόσθεσε:

«Είναι ένας τελικός που τόσο εμείς όσο και η αντίπαλός μας αξίζουμε που βρισκόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολο και για τους δυο μας, αλλά δεν ξέρω τι θα μετρήσει περισσότερο. Είναι ο πρώτος μου τελικός σε αντίθεση με την ομάδα μου, τον αντίπαλο και τον Ζοσέ Μουρίνιο. Το μπάτζετ δεν έχει τόση σημασία, αλλά παίζει ρόλο η συγκέντρωση και το να κάνεις το δυνατόν τα λιγότερα λάθη».

Μιλώντας για τον Μουρίνιο ο προπονητής της Σεβίλλης τόνισε πως: «Έχει τόσα γκρίζα μαλλιά, όσα εγώ. Εκτιμώ τα λόγια του για εμένα αλλά και για την ομάδα μου. Η ιστορία δεν παίζει μπάλα, συμφωνώ μαζί του. Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, γι’ αυτό βρίσκεται στον τελικό. Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Γνωρίζουμε πως θα παίξουμε αλλά και πως θα παίξουν εκείνοι. Η τακτική μας είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δεν με ενδιαφέρει το μέλλον. Υπέγραψα για δυόμιση μήνες. Είμαι ήρεμος, ήρθα στη Σεβίλλη απ’ την ανεργία. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στις 20 Ιουνίου, την προσεχή Κυριακή. Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι το επόμενο ματς. Μετά αυτό στο Ανοέτα και μετά θα δούμε τι συμβεί. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο στην προπόνηση, έχω αποφασίσει για τους έντεκα. Το σκέφτηκα αρκετά αλλά μετά το τελευταίο ματς, έχω αποφασίσει».

Και κατέληξε μιλώντας για τα χαρακτηριστικά της Ρόμα: «Αμυντικά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης, δεν χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Δεν τους ενδιαφέρει να φτάνουν συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Αισθάνονται άνετα κοντά στην δική τους. Είναι μία δύσκολη ομάδα που δύσκολα χάνει την ψυχραιμία της και παίζει πολύ ήρεμα. Πρέπει κι εμείς να παίξουμε ήρεμα».

Όσο για το αν θα… κοιμηθεί απόψε λόγω της πίεσης που έχει ένας τελικός; «Θα κοιμηθώ, νυστάζω γιατί ξύπνησα νωρίς. Όταν μπαίνεις σε τέτοια γήπεδα αισθάνεσαι κάτι σπουδαίο, αλλά αυτό είναι καλύτερα να το αισθανθώ σήμερα και όχι αύριο. Έτσι, θα ξέρω τι θα συμβεί. Θα κοιμηθώ, μην ανησυχείτε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ