Κρύο αίμα ο Μοντιέλ: Δύο πέναλτι, δύο κούπες (vid)

Κρύο αίμα ο Μοντιέλ: Δύο πέναλτι, δύο κούπες (vid)

Κατάρ και Βουδαπέστη. Ο Μοντιέλ είπε ξανά την τελευταία λέξη.

Αλλη μια μέρα στη δουλειά για τη Σεβίλλη. Η συνήθεια που έγινε λατρεία, θα έλεγε κανείς. Η ισπανική ομάδα χαμογέλασε στη ρωσική ρουλέτα, κατακτώντας το 7ο Europa League της ένδοξης ιστορίας της. Οι Ανδαλουσιανοί λύγισαν τους Ρωμαίους του Ζοζέ Μουρίνιο, με το βαρύτιμο τρόπαιο να φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Γκονσάλο Μοντιέλ.

Μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες, ο νεαρός αμυντικός καταφέρνει να γίνει ξανά το πρόσωπο ενός τελικού. Τον Δεκέμβριο ήταν το Μουντιάλ του Κατάρ και τώρα το Europa League της Βουδαπέστης.

Διαβάστε επίσης: H διάγνωση της Αούστρια για τον χιαστό του Λάιντνερ – Ηρθε στην Αθήνα, την Πέμπτη κάνει μαγνητική

Ο Αργεντινός απέδειξε για άλλη μια φορά πως έχει κρύο αίμα, γράφοντας τον επίλογο για την Σεβίλλη στην ξεχωριστή παρτίδα με τη Ρόμα.

Ο 26χρονος αμυντικός ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Σεβίλλης, όπως ακριβώς είχε κάνει στον τελικό της Αλμπισελέστε με την Γαλλία. Τότε ήταν ο Λιορίς που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του, ενώ τώρα το πικρό ποτήρι το ήπιε ο Ρούι Πατρίσιο.

«Ο Μοντιέλ θα ήταν ο πέμπτος εκτελεστής, όμως μετά άλλαξε η σειρά», αποκάλυψε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του τελικού. Και κάπως έτσι, ο νεαρός άσος έβαλε τη σφραγίδα του σε άλλη μια κούπα. Deja vu για τον 26χρονο και πρωταγωνιστής στο ίδιο σενάριο. Σε Κατάρ και Βουδαπέστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ