Σοκ στην Γκενκ πριν τον Ολυμπιακό!

Σοκ στην Γκενκ πριν τον Ολυμπιακό!

Ασχημα νέα για τον προπονητή της βέλγικης ομάδας, πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Europa League.

Χωρίς τον αρχηγό της θα παραταχθεί η Γκενκ στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς ο Μπράιαν Χέινεν τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 εβδομάδες.

Ο 26χρονος μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον επαναληπτικό με την Σερβέτ, μετά από μαρκάρισμα του Κριβελί και αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει και τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, για τα προκριματικά του Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο θα διεξαχθεί στις 10/8 στο Καραϊσκάκη και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην έδρα της Γκενκ. Δύο δύσκολες αναμετρήσεις για τη βέλγικη ομάδα, η οποία αναγκαστικά θα παραταχθεί κόντρα στους Ερυθρόλευκους χωρίς τον Βούρερ Βράνκεν. Μια σημαντική απουσία για τον τεχνικό της δευτεραθλήτριας Βελγίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, ότι ο Μπράιαν Χέινεν στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αποφεύχθηκε το κάταγμα και η σοβαρή ζημιά στους συνδέσμους, με τις εξετάσεις να δείχνουν μια διάταση και θα χρειαστεί αρκετή ξεκούραση και αποθεραπεία. Περσι ο Μπράιαν Χέινεν είχε 42 συμμετοχές, με 11 γκολ και 7 ασίστ, ενώ φέτος έχει ήδη 3 συμμετοχές, με 1 γκολ σε 151 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ