Ολυμπιακός: Με Σκάρπα και Μπρίνιτς η λίστα για την Τσουκαρίτσκι

Ολυμπιακός: Με Σκάρπα και Μπρίνιτς η λίστα για την Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Βραζιλιάνο και τον Κροάτη στη λίστα για τα παιχνίδια με τη σέρβικη ομάδα – Τι γίνεται με τον Εσε.

Δύο αλλαγές, σε σχέση με τα παιχνίδια με την Γκενκ, έχει η λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τις αναμετρήσεις με την Τσουκαρίτσκι για τα playoffs του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπεριέλαβε στη λίστα για τα παιχνίδια με τη σέρβικη ομάδα τους Γκουστάβο Σκάρπα και Ιβάν Μπρίνιτς, οι οποίοι ανακοινώθηκαν σήμερα από τους Ερυθρόλευκους. Εκτός λίστας έμεινε ο Χουάνγκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ οι Πειραιώτες είχαν επίσης μια θέση κενή, την οποία και κάλυψαν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πίνακας ζωγραφικής…

Οσον αφορά στον Σαντιάγκο Εσε, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο από τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη λίστα 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με την Τσουκαρίτσκι, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη (23/8). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι, μόλις ανακοινωθεί και τυπικά ο Σαντιάγκο Εσε, μπορούν να τον δηλώσουν κανονικά στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τη σέρβικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ