Ολυμπιακός: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με την Μπάτσκα Τόπολα

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με την Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους του, σχετικά με τη διάθεση των τελευταίων εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Μπάτσκα Τόπολα.

Σε ρυθμούς Europa League κινείται αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ταξιδεύει στην Σερβία για να αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Σχετικά με την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων αλλά και το πρόγραμμα του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Backa Topola, που θα διεξαχθεί στην «TSC ARENA» την Πέμπτη 5/10/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 3/10 (11:00 – 17:00 ή έως την εξάντλησή τους) από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για όλους τους φιλάθλους, με την προϋπόθεση πως κατέχουν κάρτα φιλάθλου και πως θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Σερβία.
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.
Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση έχει ως εξής:
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου
11:45 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
18:00 Συνέντευξη Τύπου της Backa Topola στην TSC Arena με τον προπονητή Zarko Lazetic και τον ποδοσφαιριστή Josip Calusic.
19:00 Προπόνηση της Backa Topola στο προπονητικό της κέντρο, TSC academy.
20:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στην TSC Arena. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου
19:45 Backa Topola – Ολυμπιακός.
*Ωρες Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ