Το είπε και ο Τζούρισιτς: «Ήταν κοινή η απόφαση μας να αποχωρήσουμε απο το ντέρμπι»

Το είπε και ο Τζούρισιτς: «Ήταν κοινή η απόφαση μας να αποχωρήσουμε απο το ντέρμπι»

Ο Τζούρισιτς αποκάλυψε ότι ο ίδιος με τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού έφυγαν μόνοι τους από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπάρχει εντολή του διαιτητή.

Μετά τον Αϊτόρ, που πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι Πράσινοι είχαν προσχεδιάσει την αποχώρησή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σειρά πήρε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος επισήμανε ότι ο ίδιος με τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού έφυγαν μόνοι τους από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπάρχει εντολή του διαιτητή.

«Ειλικρινά δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως σταθήκαμε όλοι μαζί, ήταν μια κοινή μας απόφαση και τίποτα περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Ρεν (22:00) για τους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έκανες μια καλή εμφάνιση, έφτασες κοντά σε ένα εξαιρετικό γκολ, και δείχνεις να έχεις προσαρμοστεί περισσότερο, έχει ήδη επιτευχθεί η προσαρμογή σου και θα συνεχίσεις ανάλογες εμφανίσεις;

«Ειλικρινά θα ήθελα να σας πω πως προσαρμόζομαι ολοένα και περισσότερο και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό είχα πει θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο μου παιχνίδι. Και όντως έκανα ένα καλό παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό ήταν η απόδοση που είχαμε σαν ομάδα. Που δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα σε κάθε αντίπαλο, σε κάθε γήπεδο. Δεν θα έχω πάντα τόσο καλή απόδοση. Επίσης δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω άλλο γκολ στο πρωτάθλημα αρκεί στο τέλος να φτάσουμε στον τίτλο».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα παιχνίδι στο οποίο κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα ενός συμπαίκτη σας, του Χουάνκαρ, πόσο θα σας επηρεάσει;

«Ειλικρινά δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως σταθήκαμε όλοι μαζί, ήταν μια κοινή μας απόφαση και τίποτα περισσότερο».

Η Ρεν είναι μια σκληρή ομάδα, έχει κοινά χαρακτηριστικά με τη Μαρσέιγ, που θα κριθεί;

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία και ιδιαίτερα είναι πρόκληση όταν πρόκειται και για μια νέα ομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε το τι κάνουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε κάνει την προεργασία μας. Συνολικά πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο «10», εσένα και τον Μπερνάρ, και κάποιες στιγμές όταν παίζετε και οι δύο σας παίζει ένας εκ των δύο στις γραμμές, έχετε βρει τη χημεία σας;

«Όλοι σχολιάζουν πως έχουμε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά αλλά δεν θα συμφωνήσω με αυτό. Το σημαντικό είναι να είναι πάντα έτοιμη η ομάδα για τον τέλικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ