Η Γουέστ Χαμ του… Ντάνιελ Ποντένσε (Vids)

Η Γουέστ Χαμ του… Ντάνιελ Ποντένσε (Vids)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε και το «know how» με τη Γουέστ Χαμ - Τι έχει κάνει ο Πορτογάλος παικταράς κόντρα στα «σφυριά»...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης (22:00) στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής του συνέχειας τον Φεβρουάριο.

Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στο τρίποντο στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, κόντρα στην ομάδα που κατέκτησε πέρσι το Europa Conference League και τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος στην Premier League, έχοντας για μεγάλο «όπλο» τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική ομάδα αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Γουλβς, έχει αντιμετωπίσει τα «σφυριά» 5 φορές στο Νησί και έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί μάλιστα είναι πως έχει βρει δίχτυα μια φορά και έχει δώσει και μια ασίστ σε αυτές τις αναμετρήσεις, δίνοντας και στις δύο περιπτώσεις νίκη στους «λύκους».

Ειδικότερα πριν από περίπου 10 μήνες και πιο συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου του 2023 η Γουλβς επικράτησε 1-0 της Γουέστ Χαμ, με τον Ποντένσε να σκοράρει το νικητήριο γκολ, σε μια εδήλωση αντεπίθεσης των λύκων. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τότε με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε στο 48ο λεπτό και έδωσε ένα κομβικό τρίποντο στη Γουλβς.

Από εκεί και πέρα, ο Ποντένσε δύο χρόνια πριν περίπου, στις 20 Νοεμβρίου του 2021 είχε δώσει μια όμορφη ασίστ στον Ραούλ Χιμένες, ο οποίος σκόραρε από το ύψος της περιοχής και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το ίδιο σκορ, με τον Πορτογάλο παικταρά του Ολυμπιακού να είναι καταλυτικός σε ακόμη ένα τρίποντο της Γουλβς επί της Γουέστ Χαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ποντένσε από την ημέρα της επιστροφής του στο λιμάνι είναι κομβικός και σημαντικός για τον Ολυμπιακό, κάνοντας τη διαφορά στην επίθεση, αφού μετράει ήδη 4 γκολ και 4 ασίστ σε 7 μόλις παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δείτε το γκολ του Πορτογάλου κόντρα στη Γουέστ Χαμ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ