Πασχαλάκης: «Αυτά τα παιχνίδια είναι απόλαυση»

Πασχαλάκης: «Αυτά τα παιχνίδια είναι απόλαυση»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τα συναισθήματα που προκαλούν σε έναν ποδοσφαιριστή παιχνίδια όπως το αυριανό (26/10, 19:45) του Ολυμπιακού κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα της νίκης, τονίζοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Ολυμπιακός και Γουέστ Χαμ διασταυρώνουν αύριο το βράδυ (26/10, 19:45) τα ξίφη τους στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Μια αναμέτρηση η οποίο είναι αρκετά κομβική για τους ερυθρόλευκους όσον αφορά την πρόκριση.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τα συναισθήματα που προκαλούν σε έναν ποδοσφαιριστή παιχνίδια όπως το αυριανό, ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα της νίκης, τονίζοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Πολύ απαιτητικό ματς – Ομάδα και κόσμος σαν ένα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης: 

Για το γεγονός ότι πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν: «Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Οποιοσδήποτε παίκτης παίζει πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση. Το γεγονός ότι πάω καλά και βοηθάω την ομάδα μου είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι προπονητές μου, αλλά και οι συμπαίκτες μου. Το γκρουπ που έχουμε δημιουργήσει με βοηθάει πολύ. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Το γκρουπ μας είναι μαχητικό. Έχει παίκτες που δίνουν τα πάντα. Για την ομάδα, για τους συμπαίκτες του, για τους προπονητές τους, για τη φανέλα. Είναι σημαντικό να βάζεις στόχους και εμείς στην αρχή της σεζόν βάλαμε στόχο να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο γκρουπ. Νιώθω πάρα πολύ καλά που αγωνίζομαι έχοντας δίπλα μου αυτά τα άτομα. Συμπαίκτες που είναι εκεί για μένα όποτε τους χρειαστώ. Έχουμε ομοιογένεια και πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο».

Για το πώς προετοιμάζεται για τέτοια παιχνίδια: «Ο αντίπαλος είναι υψηλού επιπέδου και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Είναι όμως καλύτερα από την αντίστοιχη προετοιμασία που πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις ομάδες χαμηλότερου επιπέδου. Εκεί πρέπει να γίνεται σωστή διαχείριση, ειδικά από τους παίκτες που είναι μικρότεροι σε ηλικία. Πρέπει να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Τέτοια παιχνίδια είναι απόλαυση. Τα γήπεδα, οι παίκτες, οι αντίπαλες ομάδες. Εγώ πάντα τα αντιμετώπιζα με σεβασμό και τα ταπεινότητα. Πρέπει όλοι να είμαστε στο ίδιο μοτίβο αύριο. Προσπαθώ να μεταφέρω όσες εμπειρίες έχω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς».

Τα συναισθήματά τους για όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Γουέστ Χαμ: «Πολλά μπορούν συμβαίνουν δίπλα μας, αλλά πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Αυτός είναι το αυριανό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και να αφήσουμε πίσω μας το ματς με τον Παναθηναϊκό, που δεν ολοκληρώθηκε. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πίσω στο σκορ σε αρκετά παιχνίδια: «Δεν είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, αλλά μπορώ να σας τα αναλύσω. Ένα προς ένα. Πώς προηγηθήκαμε απέναντι στην Γκενκ και κερδίσαμε, πως επιβιώσαμε στο Βέλγιο. Το ματς με την Φράιμπουργκ, παρότι χάσαμε, ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει. Πάνω από όλα, όμως, αυτό που μετράει είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Είναι εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό και παλεύει. Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους και αυτό σίγουρα προέρχεται από τον προπονητή, αλλά και το DNA των παικτών. Τους χαρακτήρες που έχουμε μέσα στην ομάδα. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτό το γκρουπ. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε μαχητικοί. Να μην παρατάμε ποτέ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ