Το σερί των 17 αγώνων του Ολυμπιακού που διακόπηκε αλλά και το 4/4

Το σερί των 17 αγώνων του Ολυμπιακού που διακόπηκε αλλά και το 4/4

Το πρώτο «μηδέν» του Ολυμπιακού καταγράφηκε στο Λονδίνο όπου για ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς δέχθηκε γκολ

Δεν σκόραρε απλά ο Ολυμπιακός μέχρι και το χθεσινό ματς στο Λονδίνο. Έβαζε δύο γκολ σε κάθε ματς στον όμιλο και 2+ στο πρωτάθλημα. Η επιθετική του γραμμή έβρισκε πάντα έως και χθες τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Ολυμπιακό να μετράει σε όλα τα επίσημα ματς που έχει δώσει φέτος τουλάχιστον ένα γκολ.

Το σερί των 17 αγώνων όμως ήρθε να διακοπεί στο Λονδίνο στο ματς που τελικά δέχθηκε και τα λιγότερα γκολ στον όμιλο! Το γκολ του Πακετά και το 1-0 της Γουέστ Χαμ αποδείχθηκε αρκετό για τους Άγγλους που έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να την βάλει γκολ σε ένα 90λεπτο.

Διαβάστε επίσης: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Οι Πειραιώτες που μετράνε μέχρι τώρα 41 γκολ στο ενεργητικό τους, με 14 στο σύνολο στα ευρωπαϊκά τους ματς (6 στον όμιλο) και 27 στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα που οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα δεν μπόρεσαν και να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους για ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς. Σε όλα του ομίλου έχει παραβιαστεί η εστία του Πασχαλάκη την ώρα που στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 10 ματς, με την διαφορά ότι στο τελευταίο με τον ΠΑΟΚ το… ταμείο ήταν «βαρύ» με τα 4 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ