Στράιχ: «Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός – Έχουμε δείξει πως είμαστε επικίνδυνοι»

Στράιχ: «Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός – Έχουμε δείξει πως είμαστε επικίνδυνοι»

Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και φυσικά στάθηκε στο στοιχείο που κάνει την ομάδα του επικίνδυνη.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ (30/11, 19:45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ποιότητα που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει το στοιχείο που κάνει την ομάδα του επικίνδυνη.

Διαβάστε επίσης: Youth League: Με γκολάρα του Μουζακίτη ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 της Γκαμπάλα (vid)

Αναλυτικά είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αμυντικά καλά προσανατολισμένη στο γήπεδο και με καλούς ατομικά παίκτες. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά με τη Γουέστ Χαμ. Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γουέστ Χαμ και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ανυπομονούμε για το ματς αλλά θα είναι πολύ δύσκολο».

Για την ομάδα του επισήμανε κατά τα άλλα: «Έχουμε δείξει πώς είμαστε επικίνδυνοι στο Europa έως τώρα και ότi σκοράρουμε πολλά γκολ. Για αυτό είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα. Εμείς αύριο θα είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο παιχνίδι. Θα πρέπει να δείξουμε τον δικό μας ρυθμό και να επιδιώξουμε να τον επιβάλλουμε. Να είναι ο ρυθμός της Φράιμπουργκ στο ματς. Και όχι ο Ολυμπιακός τότε δεν θα μπορεί να παίξει σε αυτόν τον ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ